Partners

Bij de ontwikkeling van de Kenniswerf werken wij samen met de volgende partners.

Logo Dockwize

Als ondernemer wil jij de volgende stap maken. Dockwize helpt je daarbij! Met een programma op maat, innovatieve challenges en spraakmakende events. Vestig je bedrijf in onze inspirerende energiecentrale, waar het bruist van de energie. Of huur één van onze (flex)werkplekken, loodsen, vergaderruimtes of test- en demo faciliteiten.

Meer informatie: www.dockwize.nl

Logo University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben we een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie.

Meer informatie: www.hz.nl

Logo Impuls Zeeland

Impuls helpt ondernemers bij het omzetten van ideeën naar toekomstbestendige innovaties. Dit doen we door middel van het ontwikkelen van programma’s en projecten en het vinden van financiering daarbij. Daarnaast ondersteunen wij Zeeuwse bedrijven met internationale ambities en begeleiden wij bedrijven bij het vestigen en uitbreiden in Zeeland. Met als doel: het verduurzamen en versterken van de Zeeuwse economie.

Meer informatie: www.impulszeeland.nl

Logo Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Scalda verzorgt toegankelijk en veelzijdig onderwijs binnen 17 richtingen. Het onderwijs in de richting Sport, Bewegen en Dans wordt verzorgd door CIOS Zuidwest-Nederland en MBO DANS, het onderwijs in de richtingen Scheepvaart en Transport & Logistiek door Maritiem en Logistiek College De Ruyter.

Meer informatie: www.scalda.nl

Logo Gemeente Vlissingen

Samen met Oost-Souburg en Ritthem vormt Vlissingen een gemeente met ruim 44.000 inwoners.
De havens, handel, industrie en studenten en inwoners met een mix aan culturen maken Vlissingen kleurrijk en internationaal. De Westerschelde en de Noordzee zijn erg belangrijk voor de economie. 

Meer informatie: www.vlissingen.nl