Logo Kenniswerf

Home

De Kenniswerf in Zeeland

Jouw thuishaven vol innovatie, kennis én talent!

De Kenniswerf in Zeeland

De Kenniswerf is dé plek in Zeeland waar het gebeurt. Of je hier nu studeert, werkt, woont of onderneemt. De mogelijkheden zijn eindeloos om te leren, te innoveren en te groeien. Op de Kenniswerf brengen we talentvolle studenten, gevestigde ondernemers en veelbelovende startups samen. Dit doen we op een unieke plek aan zee waar de maritieme sfeer inspireert tot nieuwe ideeën en waar het uitstekend recreëren is.
De ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het realiseren van de ambitie van Vlissingen om de hotspot voor delta innovatie te zijn, heeft de wind in de zeilen en wordt realiteit. Kansen genoeg hier op de Kenniswerf. Ontdek snel alle ontwikkelingen en wat jij hier kunt doen.

Wind in de zeilen

Het Rijk, de provincie Zeeland, gemeente Vlissingen en verschillende andere partijen in Zeeland werken gezamenlijk aan de uitvoering van het pakket Wind in de zeilen. Het pakket is ontstaan als compensatie voor het niet doorgaan van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Dit pakket bevat diverse maatregelen om stevig te investeren in Zeeland, op zowel economisch als sociaal gebied.
De fysieke ontwikkeling van de Kenniswerf is een onderdeel van dit pakket. Om de vestiging van bedrijven mogelijk te maken en verder te versnellen is voor de fysieke ontwikkeling van de Kenniswerf door het Rijk een eenmalige investering van € 15 miljoen toegezegd om het gebied verder te revitaliseren.

Wind in de zeilen

Uitgelichte ontwikkelingen

Nieuws over de Kenniswerf