Nieuwe vestiger op de Kenniswerf: Atlas Professionals

Categorie: Overig | Organisatie: Dockwize | Geplaatst op: 12 February 2018 | 0 reacties
De bouw van Windpark Borssele voor de kust van de provincie Zeeland en de haven van Vlissingen als belangrijke hub voor vervoer, overslag en assemblage van de offshore windenergiemarkt, zijn belangrijke redenen voor internationaal recruitment bedrijf Atlas Professionals om haar netwerk uit te breiden naar Vlissingen.

Lokale werkgelegenheid
Er ligt in Zeeland een hele goede voedingsbodem voor de windindustrie, met vele werkgelegenheidskansen voor de lokale bewoners. De opening van de recruitment hub in Vlissingen op 19 februari 2018 past precies in hetgeen Atlas voor staat: het delen van wereldwijde kennis en ervaringen en het bieden van (regionale) werkgelegenheid.

Opleidingen
“Met onze aanwezigheid in Zeeland kunnen we een nog betere bijdrage leveren aan zowel klanten, potentiele medewerkers en reeds gevestigde en nieuwe lokale opleidingscentra die zich richten op de windindustrie”, vertelt Joost Pellis, manager Global Business Development. De kennis die in Vlissingen ligt op het gebied van wind is zeer waardevol, en daar wil Atlas graag een steentje aan bijdragen bijvoorbeeld door het aanbieden van banen in de wind aan net afgestudeerden.

Ervaring in wind
Atlas Professionals heeft al een kantoor gespecialiseerd in wind en kabels in Bristol, UK, en nu dus ook een in Zeeland. Zij is al meer dan 12 jaar actief in de windindustrie waarbij Atlas zich gespecialiseerd heeft in het bieden van HR oplossingen voor elke fase van een offshore windpark; van ontwikkeling tot installeren en onderhouden.

Het team in Vlissingen bestaat uit mensen uit de provincie Zeeland waardoor gemakkelijk een verbinding gemaakt kan worden tussen de lokale expertise in wind en de banen die beschikbaar zijn.

Atlas Professionals
Atlas Professionals is een internationaal recruitment bedrijf. Sinds de oprichting in 1982, speelt Atlas nu een grote rol in het leveren van professionals aan de maritieme, olie & gas en windindustrie wereldwijd.

Meer informatie

Uw reactie

Login of registreer om te kunnen reageren

Ontwerp & realisatie: Nilsson