DOK41 groeit én opent grootste Seats2Meet locatie van Zeeland

Categorie: Overig | Organisatie: Dockwize | Geplaatst op: 04 April 2016 | 0 reacties
DOK41 groeit! Ruim zes jaar geleden opende DOK41 in de voormalige PZEM energiecentrale. Eén verdieping met een aantal kantoren waar innovatieve technostarters zich huisvesten. Meer technostarters sloten zich aan bij het concept, twee loodsen aan de Voltaweg werden geopend (voor productie en assemblage) en bijna drie jaar geleden opende 41B voor innovatieve, creatieve (startende) ondernemers. DOK41 is inmiddels uitgegroeid tot het hart van de Kenniswerf en een belangrijke ontmoetingsplaats voor zakelijk, ondernemend en innovatief Zeeland.

Wekelijks vinden vergaderingen, zakenlunches, workshops, trainingen, events, masterclasses en andere afspraken plaats. Met diverse vergaderzalen, brasserie Lumen en de centrale ruimte biedt DOK41 niet alleen fysieke ruimte, maar worden diverse personen bij elkaar gebracht. Zakelijk Zeeland brengt én haalt kennis naar en van DOK41. Dit maakt van de broedplaats niet alleen een belangrijke plek voor Vlissingen, maar voor heel Zeeland.

Om te kunnen blijven groeien, wordt op dit moment nieuwe ruimte gecreëerd. In juni wordt DOK41 vergroot met 500 m2: kantoren, (flex)werkplekken, een nieuwe vergaderruimte, een stiltewerkplek en een gezamenlijke keuken. De verbouwing is in volle gang, zo blijven ook wij vernieuwen. 

Op 30 juni a.s. volgt een feestelijke opening van de uitbreiding in DOK41, meer informatie en aanmelden.

Grootste Seats2Meet locatie van Zeeland

Woensdag 6 april a.s. opent DOK41 de grootste Seats2Meet locatie van Zeeland. Seats2Meet (S2M) bevordert community building, iets dat één op één overeenkomt met het concept van DOK41. Flexwerken in DOK41 is op dit moment mogelijk op dinsdagmiddag na de Kenniswerklunch. Nu wordt het mogelijk om iedere dag te flexwerken in de broedplaats. Een uur te overbruggen tussen twee afspraken? Een dag buiten je kantoor aan huis werken? Op zoek naar iemand met een bepaalde expertise? Het S2M concept biedt de uitkomst. Boek een werkplek via het systeem, betaal met ‘sociaal kapitaal’ en meld je op de dag van je boeking bij de receptie van DOK41. Voordeel: je kunt zien wie er aanwezig is in S2M en welke expertise hij/zij heeft.

Flexwerken bij S2M DOK41 is inclusief koffie/thee, WiFi en zakelijk netwerk. Locatie: Edisonweg 41B, Vlissingen (Kenniswerf).

Een werkplek boeken of je aanmelden voor één van onze events? Dat kan hier! Maak een profiel aan en ga meteen aan de slag.

Uw reactie

Login of registreer om te kunnen reageren

Ontwerp & realisatie: Nilsson