403

Reserveer vanaf nu online de auto van jouw collega ondernemers op de Kenniswerf en bespaar tijd, geld en CO2. Registreer je vandaag nog als gebruiker, huur per uur de deelauto via de app en open en start de auto met je smartphone.

Nissan Leaf
Hoe duurzaam kan je zijn met de elektrische Nissan Leaf? De Nissan Leaf is beschikbaar bij DOK41 net als voldoende laadpalen. 

Kosten
€ 7,50 per uur (incl. btw) inclusief 15 km. Bij extra kilometers € 0,20 per km extra. Bij € 0,- abonnementskosten. Er worden speciale dag- en weekend tarieven gehanteerd.

Aanmelden bij Kenniswerf deelauto

Aanmelden

Handleiding

Contactgegevens
Sjoerd de Jongh
06 365 653 40
ma-vr: 07.30 – 18.00 uur
sjoerd@y-logic.nl

Kenniswerf Zeeland
Edisonweg 41B,
4382 NV Vlissingen

Spelregels
Voor het geval dat het even tegenzit, maken wij per reservering ook afspraken over de kosten bij een calamiteit: Eigen risico per rit is € 350,-.

Daarnaast mag elke gebruiker ervan uitgaan dat iedereen zorgvuldig omgaat met de gezamenlijke deelauto. We hebben daarom een aantal spelregels opgesteld. Deze staan omschreven in het gebruikscontract dat elke gebruiker ondertekent. De spelregels gaan bijvoorbeeld over het netjes omgaan met de auto (leegruimen, schades/boetes voorkomen, niet roken), op tijd aftanken, tijdig terugbrengen en afmelden.

Mocht het onverhoopt toch een keer mis gaan, dan brengen we de gemaakte kosten in rekening.

Lees hier een interview met Sjoerd over de Deelauto. 

E-Mobility Park 

De Deelauto maakt onderdeel uit van het E-Mobility Park.

Ontwerp & realisatie: Nilsson